Humanitas Onder Dak

waar mensen tellen.

direct naar het hoofdmenu

Locatie Groningen

Bezoekadres:
Damsterdiep 31
9711 SG Groningen

Postbadres:
Lijnbaanstraat 20
9711 RV Groningen
088-1198 860
info.locatiegroningen@humod.nl

Participatiebanen

Heeft u een bijstandsuitkering en is betaald werk nu nog niet mogelijk? Met een participatiebaan doet u werkervaring op met behoud van uitkering.
Let op: Heeft u een gedeeltelijke bijstandsuitkering, WW-uitkering, IOAW-uitkering of geen uitkering? Dan kunt u zich niet opgeven voor een participatiebaan.

Binnen Humanitas Onder Dak Groningen zijn de volgende functies vanuit de participatiebanen beschikbaar:

 

Voorzieningen: Kansentraject Groningen

Onderstaande werkzaamheden maken onderdeel uit van Kansentraject Groningen; in deze voorziening kunnen mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt deelnemen aan diverse werkzaamheden in de vorm van leer-werktrajecten. Deelnemers kunnen in samenwerking met de begeleiding eigen vaardigheden en interessen ontwikkelen in de werkplaats van Humanitas Onder Dak Groningen om zo te komen tot arbeid, scholing en/of vrijwilligerswerk.

Werkplaats 't Dammetje

www.tdammetje.nl

Kanoverhuur 't Peddeltje

www.tpeddeltje.nl

Oud Papier Groningen

www.oudpapiergroningen.nl

PDF download
Binnen de Humanitas Onder Dak Groep heeft elke locatie zijn eigen informatie-folder met daarop alle noodzakelijke informatie.
Deze folder in PDF is hier te downloaden:

Mocht u graag een complete set informatie toegestuurd willen krijgen, neemt u dan gerust contact op met het bedrijfsbureau te Hengelo (088-1198 800 of info@humod.nl ).